Noticies

General /

Atrlcoin,Our goal is 1000 times BTC

The 2018 World Cup is fast approaching, with national sides making their final preparations ahead of this summer’s tournament.

We now know the groups after December’s draw. England have been put together with Belgium, Tunisia and Panama in Group G.

Gareth Southgate’s side were not among the top seeds, meaning they featured in pot two during the proceedings.

And with England’s route now mapped out, Southgate will be able to ramp up preparations for the 2018 tournament. 2018 World cup, football News ,Gaming ,Betscore ,Casino …..Sports.vin

  • Facebook
  • Twitter
Compartir
Petit baldomà blanc. Notícies

Vins /

Petit baldomà blanc

2014 és el primer any que podrem gaudir d’aquesta petita delícia, imaginada pels enòlegs de Vall de Baldomar per acompanyar els “petits grans moments” que ens fan més agradable la vida: un àpat informal a base de peix o marisc, un bon arròs amb la família o, senzillament, una copa distesa amb els amics.

El Petit Baldomà blanc és un vi fresc, floral, alegre i gustós… obtingut mitjançant el cupatge de 3 varietats emblemàtiques: Macabeu (aromàtic i lleugerament afruitat), Riesling (delicadament sec) i Gewürztraminer (afruitat amb tocs d’espècies).

En resum, el Petit Baldomà blanc serà des d’ara… la nostra petita delícia de (quasi) cada dia.

  • Facebook
  • Twitter
Compartir
vall_baldomar_milloremelcultiu_blog

Vinya /

Millorem el cultiu i respectem el medi ambient

Concients  amb el medi ambient, i per tal de millorar el cultiu de la vinya, hem comprat una desbrossadora que junt amb el cavaceps millorarà el control de les males herbes  de la vinya.

Tenim moltes ganes de posar la màquina en marxa.

  • Facebook
  • Twitter
Compartir
Cristiari Blanc

Vins /

El Cristiari Blanc 2013 a les teves mans aquest gener

El mes de gener surt el Cristiari blanc 2013, encara que les inclemències meteorològiques patides l’han fet escàs, la maduració ha estat òptima i per això la qualitat del vi ha resultat excel·lent.

Aquest decembre s’ha embotellat i ara reposa per sortir al mercat aquest gener.

  • Facebook
  • Twitter
Compartir
Rosat

Vinya /

El nostre rosat de llàgrima surt a la llum

Després d’una collita complicada per les inclemències meteorològiques patides, però amb la maduració òptima del raïm, surt el nostre rosat de llàgrima, el Cristiari Rosat 2013. És escàs per definició, i no podrem massificar-lo mai, doncs va contra la seva naturalesa.

És un vi que voldria tastar qualsevol; fresc, amb l’acidesa ben integrada, amb una entrada de maduixa madura, amb notes dolces molt equilibrades, recorda un caramel de maduixa dels bons. Un pas de boca suau però llarg i persistent arrodoneixen la sensació gratificant que ens donarà tastar aquest vi.

  • Facebook
  • Twitter
Compartir